_DSC2678.JPG

Ruimte en comfort op Park Drentheland

Genieten van een welverdiende vakantie doet u op Park Drentheland in Zorgvlied!

Of u nu wilt kamperen of een vakantiehuisje wilt huren: op onze camping ervaart u vrijheid en ruimte om heerlijk tot rust te komen. Wilt u graag actief bezig zijn? De faciliteiten op Park Drentheland bieden mogelijkheden te over, zoals een  buitenzwembad, ruime speeltuin, tennisbanen, minigolf en een recreatieruimte. Voor de paardenliefhebbers is er een pensionstalling met weidegang bij de camping aanwezig.

 

Uniek natuurgebied en leuke uitstapjes

De camping met ruime plekken ligt prachtig beschut tussen de bomen, direct aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Dit unieke natuurgebied met bossen, vennen, heide en zandverstuivingen nodigt uit om fijne wandel- en fiets- en paardrijtochten te maken. Op fietsafstand vindt u gezellige en authentieke dorpjes. Op korte afstand zijn volop leuke uitstapjes te maken voor jong en oud.

 

Park informatie

Aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold in het plaatsje Zorgvlied vindt u Park Drentheland. Een perfecte uitvalbasis, voor rustzoekers, natuurliefhebbers, wandelaars, fietsliefhebbers en paardenliefhebbers! De prachtige omgeving nodigt uit tot heerlijke wandel-, fiets-, men-, en paardrij-tochten.

Op Park Drentheland vindt u een variëteit aan mogelijkheden om tijdens uw vakantie te verblijven. Komt u met uw eigen tent, caravan of camper? Dan vindt u zeker weten een mooi plekje op de ruime velden (keuze uit basic of comfort plaatsen). Wilt u al het materiaal niet zelf mee brengen? Dan is een trekkershut wellicht iets voor u. Ook hebben wij een aantal chalet of ontdek onze nieuwe splinternieuwe paviljoens, geschikt voor vier tot 6 personen. 

Het park heeft daarna de juiste faciliteiten voor optimaal vermaak: verwarmd openlucht zwembad, tennisbanen, midgetgolf, voetbalveld en basketbal court, tafeltennis en diverse speeltuinen. Op het park bevindt zich tevens restaurant Attenborough.

Op fietsafstand vindt u de gezellige dorpjes Diever, Dwingeloo en Appelscha waar altijd wel iets te doen is, gezellig een terrasje pakken of een braderie bezoeken, u hoeft zich nooit te vervelen. Bent u paardenliefhebber? Park Drentheland beschikt over moderne pensionstalling, ontdek het Nationaal Park ook eens met uw eigen paard. 

campervans-night-1.jpg

Park Drentheland

De Gavere 1
8437 PE  Zorgvlied

Voor meer informatie over Park Drentheland

Klik Hier

Onze camping staat op Park Drentheland in het prachtige natuurgebied van het Drents-Friese wald!

DSC00978.JPG